Arrels de Secà

Activitats

Trimestralment l'Associació de joves confeccionen la revista reculls juncosans, que com molt bé diu el seu nom, recull tot allò que passa o ha passat al municipi, es publiquen diferents escrits de persones de la localitat i altres que hi volen col·laborar, etc.

Mes d'agost. L'Associació de Jubilats i Pensionistes organitza cada any la diada de la gent gran que s'inicia amb una Missa, visita als padrins que no poden assistir, un berenar-sopar i per acabar ball o bé actuació d'algun grup d'havaneres, esbart dansaire ....

Dia 5 de febrer. L'Associació de dones es l'encarregada d'organitzar aquesta festa. Primer es fa una missa amb ofrena floral i a continuació un sopar amb ball per a totes les dones del poble.

10 de setembre.

S'organitza una sessió de ball on hi està tothom convidat i llavors es reparteixen torrons i cava. L'Associació de joves (“El Triangle) són els encarregats de fer passar una bona estona als més petits del poble amb l'arribada del Pare Noel i fer cagar el tió. El dia 5 de gener comença amb l'arribada de SS MM els Reis d'Orient amb les seves carrosses i patges. Una vegada arriben a la plaça major van a l'església a adorar al nen Jesús. La festa conclou amb l'entrega de regals a la sala del ball.

Dia 8 de setembre. En aquest dia es commemora la patrona de la nostra localitat. Durant uns dies s'organitzen diferents activitats socio-culturals.

Dia 15 de maig. Celebració dedicada al patró de Juncosa. Durant uns dies s'organitzen diferents activitats socio-culturals.

Primera quinzena mes de juliol. Durant set dies, l'Ajuntament amb la col·laboració de les diferents associacions i entitats del municipi organitzen cursets, conferències i altres activitats, amb l'objectiu de fomentar la cultura.

www.000webhost.com