Arrels de Secà

Ens organitzem

ASSOCIACIÓ DE DONES L'AMISTAD. L'associació compta amb 138 sòcies de totes les edats i es va formar el 6 d'octubre de 1994. Les activitats que es realitzen son: Gimnàstica, aeròbic, balls de saló, sortides i excursions entre les que destaquem la del Monestir de Pedra, al Molino i al teatre Borràs de Barcelona, als programes de TV3 Surti com Surti d'en Jordi LP i al programa del Màgic Andreu. Anualment s'organitza la festa de Santa Àgueda, desprès de la missa es fa un sopar, amb elecció de l'Àgueda de l'any, acabant amb ball i gresca.

ASSOCIACIÓ DE JUBILATS DE SANT ISIDRE. Es va formar el dia 17 de maig de 1989 i compta amb 255 socis. El mateix any, el mes d'octubre, es va fundar la Coral anomenada Mig del Món, i es va desfer el 1999. L'associació porta a terme diverses activitats com: Xerrades i conferències, gimnàstica per a tothom, algun curs de cuina, treballs manuals, etc.. Des de l'any 1993, en què es va inaugurar el Casal de la Gent Gran es celebra anualment la Festa de la Gent Gran, fent una missa al matí amb ofrenes als padrins. El 12 de maig es va fer una sortida per anar a veure El Parlament de Catalunya i el Museu de Cera.

GRUP 2J JUNTS PER JUNCOSA. L'associació es va formar el 20 de gener de 1988 per un grup de joves de Juncosa els quals tenien un clar objectiu; passar-ho bé. Durant aquests anys l'associació ha realitzat un seguit d'activitats, com poden ser: Servei de biblioteca. Gimcanes juvenils i infantils. Sortides a l'aire lliure. Representacions teatrals i play-back. Venda de llibres i roses per Sant Jordi. Pessebre vivent amb els nens i nenes del poble. Arribada dels Reis Magics, Pare Noel i home dels nassos. Preparació de la Setmana Cultural. Realització de la revista Reculls Juncosans, etc.

ASSOCIACIÓ DE RAMADERS DE JUNCOSA. L'associació es va formar el 31 d'octubre de 1997 per tal de estar units i poder fer més força, i també posar-se al dia en la informació sobre el sector i per agilitar la tramitació de documents amb les administracions . Actualment la formen uns 56 ramaders de Juncosa. La junta la formen nou persones (que es cavien cada dos anys) i és reuneixen setmanalment i es fan reunions trimestral amb la resta dels socis. Tenen contactes amb altres associacions d'arreu de Catalunya. Actualment esta en estudi un projecte per fer una planta de compostatge de fems.

www.000webhost.com